avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decizie absurda a judecatorului - ce sa fac????
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decizie absurda a judecatorului - ce sa fac????

Buna dimineata,

Sunt in proces de divort cu sotul meu. Avem impreuna o fetita de 5 ani si, pentru a ma determina sa renunt la partaj, sotul meu solicita custodia copilului. Este curvar, alcoolic si nu s-a interesat de copil aproape deloc de cand s-a nascut. Am pregatit un dosar care imi garanta castigarea custodiei. Cu toate acestea, am aflat decizia judecatorului, care i-a incredintat lui copilul. Cum va puteti da seama, este o decizie ilogica. Ce s-a putut intampla, pentru ca judecatorul sa ajunga la aceasta concluzie? Ce ar trebui sa fac pentru a ma asigura ca voi avea custodia fetitei mele?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Violetta2011 , utilizator 13:56, 31 Mai 2011
Buna Dimineata!
In primul rand,aveti o locuinta asigurata sa va cresteti fetita si asigurarea in fata judecatorului ca aveti cu ce o intretine ?pentru ca asta conteaza cel mai mult....si daca nu va puteti prezenta singura in instanta va trebuie un avocat bun....
aveti posibilitatea exercitarii caii de atac si formularea unei sesizarii a CSM-ului.
formulati apel.
De regula, copii sunt dati spre crestere si educare catre mama, nu din discriminare ci, pentru ca , cel putin in Romania, deocamdata, cam mamelor le revin indeplinirea tuturor sarcinilor impuse de cresterea copiilor, alaturi de gatit, facut curat, cumparaturi, spalat, calcat, etc. Cu siguranta, vor fi fiind si exceptii, sper sa nu se simta nimeni ofensat.:)
Cum a reusit sa obtina copilul, in virtutea faptului ca sotul e violent, consumator de alcool si e si sensibil la femei, asta dvs. sa ne spuneti mai mult, ce acte s-au depus la dosar, ce faceti dvs., daca aveti vreun venit din care sa obtineti ceva pentru fetita, daca nu, ce intreprindeti sa rezolvati aceasta problema, unde locuiti, cine va ajuta, daca ati facut un raport psihologic si fetita si-a manifestat dorinta sa stea cu tatal, sau dimpotriva, numai cu mama, etc. Toate aceste probleme sa le discutati cu avocatul dvs. si daca nu aveti unul, cautati-l de urgenta pentru a vedea ce aveti de facut in urma exercitarii cailor de atac ale acelei hotarari.
Succes.
In termen de 30 zile de la comunicarea sentintei de divort , exercitati calea de atac a apelului.
Copilul poate fi evaluat din punct de vedere psihologic.
Totodata, in caz ca exista evidente in ceea ce priveste dependenta de alcool a sotului, aceste inscrisuri pot fi folosite in instanta.

Succes.

Alte discuții în legătură

Drepturi asupra copilului cocancl cocancl Buna, Recent eu si sotia mea ne-am despartit, ea avea un copil dintr-o alta casatorie, care a fost trecut ulterior pe numele meu, nu a fost adoptie inca, ... (vezi toată discuția)
Custodie fetita chico_malo chico_malo buna ziua.sotia mea a introdus divortul.avem on comun o fetita de 2 ani.si ambii dorim custodia.eu nu voi putea sa stau cu ea dar parintii mei sunt dispusi sa ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului in viitor bloodcrawler bloodcrawler buna ziua.. am si eu o intrebare simpla.. sunt casatorit si nu totul este roz.. vreau sa stiu daca se poate semna vreun act in caz de divort sa primesc ... (vezi toată discuția)