avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decizie absurda a judecatorului - ce sa fac????
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decizie absurda a judecatorului - ce sa fac????

Buna dimineata,

Sunt in proces de divort cu sotul meu. Avem impreuna o fetita de 5 ani si, pentru a ma determina sa renunt la partaj, sotul meu solicita custodia copilului. Este curvar, alcoolic si nu s-a interesat de copil aproape deloc de cand s-a nascut. Am pregatit un dosar care imi garanta castigarea custodiei. Cu toate acestea, am aflat decizia judecatorului, care i-a incredintat lui copilul. Cum va puteti da seama, este o decizie ilogica. Ce s-a putut intampla, pentru ca judecatorul sa ajunga la aceasta concluzie? Ce ar trebui sa fac pentru a ma asigura ca voi avea custodia fetitei mele?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Violetta2011 , utilizator 13:56, 31 Mai 2011
Nu au fost oameni relevanti; unul din ei a calcat in casa o singura data intr-un an de zile. L-a laudat pe sot ca e un om bun si a aratat ca l-a vazut de cateva ori avand grija de fetita. Ceea ce este stupid si nu poate cantari nicidecum dupa parerea mea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi asupra copilului cocancl cocancl Buna, Recent eu si sotia mea ne-am despartit, ea avea un copil dintr-o alta casatorie, care a fost trecut ulterior pe numele meu, nu a fost adoptie inca, ... (vezi toată discuția)
Custodie fetita chico_malo chico_malo buna ziua.sotia mea a introdus divortul.avem on comun o fetita de 2 ani.si ambii dorim custodia.eu nu voi putea sa stau cu ea dar parintii mei sunt dispusi sa ... (vezi toată discuția)
Separare cuplu - ce este de facut ? escape2009 escape2009 Problemele noastre stau in felul urmator : Sotia consuma alcool , la inceput a fost putin si mai usor , de circa 9 ani s-a intetit si a crescut cantitatea de ... (vezi toată discuția)