Sunt in proces de divort cu sotul meu. Avem impreuna o fetita de 5 ani si, pentru a ma determina sa renunt la partaj, sotul meu solicita custodia copilului. Este curvar, alcoolic si nu s-a interesat de copil aproape deloc de cand s-a nascut. Am pregatit un dosar care imi garanta castigarea custodiei. Cu toate acestea, am aflat decizia judecatorului, care i-a incredintat lui copilul. Cum va puteti da seama, este o decizie ilogica. Ce s-a putut intampla, pentru ca judecatorul sa ajunga la aceasta concluzie? Ce ar trebui sa fac pentru a ma asigura ca voi avea custodia fetitei mele?
Nu au fost oameni relevanti; unul din ei a calcat in casa o singura data intr-un an de zile. L-a laudat pe sot ca e un om bun si a aratat ca l-a vazut de cateva ori avand grija de fetita. Ceea ce este stupid si nu poate cantari nicidecum dupa parerea mea!
Custodie fetita
chico_malo
buna ziua.sotia mea a introdus divortul.avem on comun o fetita de 2 ani.si ambii dorim custodia.eu nu voi putea sa stau cu ea dar parintii mei sunt dispusi sa ... (vezi toată discuția)