avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Activitate AureliaT

Activitate AureliaT

Răspuns la discuția Dreptul asupra locului de veci
Si eu m-am gandit la acelasi lucru dar doamna de la administratie e destul de refractara si nu ne da nici un fel de amanunt. Tocmai aici e marele semn de intrebare daca nu cumva a luat niscai spaguta ca de...traim in Romania.
Răspuns la discuția Dreptul asupra locului de veci
Multumesc frumos de raspuns.
Buna ziua,

Va prezint o situatie si as vrea si eu un sfat daca se poate.
Mama mea detine un loc de veci de mai multi ani printr-un act de donatie. Ani de zile si-a achitat taxele catre administratia cimitirului fara sa existe vreo problema. Anul acesta insa...surpriza. Pe locul de veci era facuta o noua lucrare funerara si trecut pe cruce un alt nume. Nu exista mort, e doar o lucrare.

Administratia cimitirului a inceput sa o "scalde" cum ca ii va da alt loc de veci mamei, dar...nementionand nimic despre lucrarea care deja era facuta. Au incercat sa-i propuna solutii de compromis cu o parcela facuta special dar care este o bucata de pamant plina de tot felul de radacini.

Nu stim daca exista vreun alt act pe acel loc de veci.
Ce putem face ca sa isi recapete locul? In cazul in care ar exista acte pe numele altcuiva, datate ulterior actului de donatie pe care il detine mama, ar fi valabil?Am avea sanse in proces?