avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Activitate ozzye

Activitate ozzye

Răspuns la discuția recuperare taxa auto
Multumesc pentru raspuns. In ceea ce priveste atitudinea mea, probabil s-a deformat cu viata de 24 de ani intr-un sistem mai normal in care se mai face un sens .
Trebuie sa fiti deacord ca in Romania totul este in sens giratoriu.
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
Pai domnisoara, daca nu vreti sa dati un sfat, de ce mai puneti intrebari? Eu nu mai inteleg ce se intimpla in tara aia.
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
Masina a fost transportata din US si am luat-o la Bremerhaven unde am platit vama. Pe drum in Romania am facut testul dinamic ca sa am o hirtie de omologare in europa deoarece in US sint alte categorii de poluare. Am mai facut odata testul in Ungaria dupa ce am inregistrat masina si tot Euro 4 a iesit. Oricum, taxa este ilegala in integritate, dar acest detaliu scoate in eividenta alte aspecte ilegale la care sintem supusi si ca urmare furati de statul Roman. Eu defapt vreau sa stiu care este demersul pentru a da statul in judecata si cum ajung la forurile europene ? Este o chestie de principiu, chiar daca nu recuperez banii, vreau sa adaug si vocea mea impotriva unui guvern fraudulos, corupt si incompetent.
Buna ziua. Am inregistrat o masina adusa din SUA in iulie 2010 si am platit 29000 RON. Eu sint domiciliat in Australia dar masina este inca inmatriculata pe numele meu in Arad. Ce sanse as avea sa recuperez aceasta taxa abuziva? Masina care am inregistrat-o a fost omologata Euro 4 in Germania, iar la RAR Euro 3 din cauza ca aparatura nu a fost adecvata pentru o testare exacta, ceea ce inginerii de la RAR au confirmat.
Multumesc anticipat.