Buna ziua. Lucrez la un magazin de carne unde in ultimul timp la inventar au iesit minusuri mari. Azi am primit o veste proasta. Am cateva datorii si o fosta colega care a fost data afara din magazin unde a avut loc un mic conflict intre noi doua. A venit seful meu azi si a spus ca a primit un apel de la o persoana becunoscuta care a spus ca am datorii la care seful meu a spus ca nu apartine de dansul viata mea personala. Fosta mea colega care a fost data afara din magazin a luat si ea legatura cu seful meu si a spus ca isi va da seama ca a concediat o persoana nepotrivita si a mai indrugat cateva minciuni referitoare la mine spunand ca eu i.am propus sa nu introducem in casa de marcat toata suma de bani si sa o impartim intre noi paft ce nu este adevarat. Apoi i.a scris sefului meu pe facebook un mesaj cu continutul urmator:ati vazut ca tot apar minusuri la magazin? Nu stiu de unde a aflat despre lipsele noastre dat fiind faptul ca e concediata din luna mai. Seful meu si restul aliati ai firmei au pus cap la cap toate aceste informati si au ajuns la concluzia ca eu am furat din firma. Mentin ca nu avem camere de supraveghere si nici nu este adevarat ce susti dansii. Dupa toate astea m.au concediat. Ce pot sa fac sa imi dovedesc nevinovatia?
lucrez la o firma mica de pantofi cu asa zis salariu minim pe economie,dar dupa 4luni de lucru am primit in total 700ron. am lucrat si ore suplimentare,nu sa-u platit,bonuri de masa nu am primit si nici nu sint sigura ca firma este legala.cum imi pot recupera bani?