avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare salariu

lucrez la o firma mica de pantofi cu asa zis salariu minim pe economie,dar dupa 4luni de lucru am primit in total 700ron. am lucrat si ore suplimentare,nu sa-u platit,bonuri de masa nu am primit si nici nu sint sigura ca firma este legala.cum imi pot recupera bani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 31 Mai 2011
Aveti doua variante pentru recuperarea drepturilor salariale restante si care se pot exercita concomitent : sesizarea la ITM si actiunea in instanta impotriva angajatorului. Actiunea se depune la Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu si este scutita de plata taxelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu care se amana eugenbv eugenbv Buna seara . Lucrez la o societate in constructi si ziua de salariu se tot amana pe motiv ca nu sunt bani dar lucrez 10 11 ore zilnic in constructie. Din ce se ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului dupa 4 luni de zile??? ce este de facut din punct de vedere legal maxim63 maxim63 AM LUCRAT PE O PERIOADA DETERMINATA DE 3 LUNI DE ZILE(CONTRACT DE 120 DE ZILE ).IN ACEST RASTIMP NU AM PRIMIT NICI UN SALARIU . la terminarea celor 120 de zile ... (vezi toată discuția)
Problema salariala boby78 boby78 Buna seara, As avea o intrebare.Ce este de facut in momentul in care am fost bagat in preaviz in care mi se specifica ca pana la data de 24.03.2011 mi se vor ... (vezi toată discuția)