avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALARIU CARE SE AMANA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALARIU CARE SE AMANA

Buna seara . Lucrez la o societate in constructi si ziua de salariu se tot amana pe motiv ca nu sunt bani dar lucrez 10 11 ore zilnic in constructie. Din ce se vorbeste in firma de la agajati mai vechi se plang ca au restante salariale de peste 3 si 4 luni si motivul pentru care nu inceteaza lucrul este ca cine isi da demisia nu vede nici un ban din salarile restanta . Intrebarea este ce este de facut in acest caz si cum se poate recupera salarile restante cuvenite?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:25, 28 Iunie 2010
Puteti sa actionati societatea in instanta
Bafta
Faceti sesizare la ITM
Aveti doua posibilitati care pot fi exercitate concomitent : sesizare la ITM si/sau actiune in instanta impotriva angajatorului (cererea se depune la Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu si este scutita de plata taxelor judiciare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii restante teo2304 teo2304 Buna ziua, as dori sa-mi spuneti , in cazul in care lucrez la o unitate( constructii) cu carte de munca si de 6 luni unitatea a tot amanat plata salariilor, ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu Csuri Mirela Csuri Mirela lucrez la o firma mica de pantofi cu asa zis salariu minim pe economie,dar dupa 4luni de lucru am primit in total 700ron. am lucrat si ore suplimentare,nu sa-u ... (vezi toată discuția)
Angajat care nu isi primeste banii dupa demisie bogha13 bogha13 Buna ziua. Cum procedez in cazul in care mi-am dat demisia de la un patron ( nu a vrut sa imi semneze demisia la zi ) am stat in preaviz si mai trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)