avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema salariala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema salariala

Buna seara,
As avea o intrebare.Ce este de facut in momentul in care am fost bagat in preaviz in care mi se specifica ca pana la data de 24.03.2011 mi se vor achita toate drepturile salariale plus un salariu compensatoriu, iar eu nu am primit nimic pana la data de 28.03.2011?
Va multumesc pentru rabdarea de a citi acest mesaj si astept ajutorul dumneavoastra

Claudiu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 29 Martie 2011
Aveti doua posibilitati care pot fi exercitate concomitent , si anume: sesizare la ITM si/sau sa promovati o actiune in instanta.
ITM-ul poate constata neplata salariului , dar nu-l poate obliga pe angajator sa vi-l plateasca.
Actiunea in instanta se depune la Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu si este scutita de plata taxelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu Csuri Mirela Csuri Mirela lucrez la o firma mica de pantofi cu asa zis salariu minim pe economie,dar dupa 4luni de lucru am primit in total 700ron. am lucrat si ore suplimentare,nu sa-u ... (vezi toată discuția)
Nu am primit salariul kolo2088 kolo2088 Am dat demisia pe 1 mai si nu am primit salariul pe ultima luna, pe aprilie.Ce pot sa fac in acest caz? (vezi toată discuția)
Salariul compensator flori85 flori85 Buna ziua!Am si eu o mica nelamurire si v-asi ruga daca puteti sa ma ajutati!a-si dori sa stiu in cat timp de la terminarea preavizului,firma la care am lucrat ... (vezi toată discuția)