avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu am primit salariul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu am primit salariul

Am dat demisia pe 1 mai si nu am primit salariul pe ultima luna, pe aprilie.Ce pot sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 16 Mai 2010
Avaeti doua posibilitati care se pot exercita concomitent:
1. sesizare catre ITM. ITM-ul poate constata neplata salariului, dar nu-l poate obliga pe angajtor sa vi-l plateasca.
2. actiune in instanta ..actiunea se depune la Tribunalul Judetean in raza caruia aveti domiciliu...acrtiunea este scutita de plata taxelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema salariala boby78 boby78 Buna seara, As avea o intrebare.Ce este de facut in momentul in care am fost bagat in preaviz in care mi se specifica ca pana la data de 24.03.2011 mi se vor ... (vezi toată discuția)
Demisie kie kie salut,cum pot recupera salariu,daca mi-am inaintat demisia,daca patronul nu- vrea sa-mi dea salariu (vezi toată discuția)
Unde reclam angajatorul pentru ca nu mi-a dat salariul? niculae38 niculae38 as dori sa fac o plangere fostei firme unde am lucrat ,nici acum nu am primit salariu ,eu am plecat de la ei de o luna si jumatate ,si am salariul de luat de ... (vezi toată discuția)