salariul restant , pana in ultima zi a preavizului, se achita de catre angajator , este obligatia sa contractuala pentru munca prestata, daca n-o sa-l plateasca , il puteti notifca sa o faca de buna voie, daca nu se conformeaza il puteti actiona in instanta- Tribunalul de la domiciliul dvs , aceasta creanta a dvs se stinge in termen de 3 ani prin prescriptie de la data la care s-a nascut , respectiv data la care aceasta era obligat sa o achite
Aveti doua posibilitati acre se pot exercita concomitent : sesizarea ITM-ului si./sau actiunea in instanta impotriva angajatorului pentru neplata salariului.
Sesizarea o puteti depune la registratura institutiei, online sau o puteti trimite prin posta cu confirmare de primire.
Actiunea se va depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul in termen de 3 ani de la data cand trebuia sa va plateasca salariu, actiunea fiind scutita de plata taxelor judiciare.
Cum pot proceda?
don_adutzu
Buza ziua Acuma cateva zile am fost angajat al unei societati de protectie si paza si sa pierdut obiectivul ........am fost chemati la sediu sa depunem o ... (vezi toată discuția)
Problema salariala
boby78
Buna seara,
As avea o intrebare.Ce este de facut in momentul in care am fost bagat in preaviz in care mi se specifica ca pana la data de 24.03.2011 mi se vor ... (vezi toată discuția)