avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters209658

Activitate ContSters209658

Răspuns la discuția Tentativa de omor
Si-a recunoscut fapta si a fost arestata preventiv. Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
O prietena a fost acuzata de tentativa de omor. As dori sa stiu daca poate scapa doar cu suspendarea sau care poate fi pedeapsa minima pentru aceasta incadrare? Nu a avut pana acum niciodata probleme cu legea. A injughiat pe cineva, atingandu-i plamanul. Persoana respectiva a fost operata si acum este in afara oricarui pericol. Aceea persoana pur si simplu o teroriza pe prietena mea, o urmarea, ii aducea injurii, venea la locuinta acesteia si facea scandal. Prietena mea avea depuse 2 plangeri la politie impotriva pers care a injughiat-o si adusese chiar si un certificat medico-legal ca a fost lovita de catre aceasta pers. Prietena mea nu a realizat ce a facut decat in momentul in care a fost arestata. Cunoscand-o destul de bine, nu cred ca a avut discernamant cand a comis fapta. Problema este ca a gresit ca s-a dus in casa si a spalat cutitul cu care injunghiase, lasand victima in fata blocului. Victima a sunat singura la politie, fara sa isi dea seama ca a fost injughiata, de abia la spital afland acest lucru. Credeti ca are vreo sansa sa nu faca puscarie? Daca victima nu ar depune plangere s-ar schimba lucrurile? Multumesc frumos si sper ca am fost destul de explicita.