avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Activitate GreenSkittles

Activitate GreenSkittles

Discuție Sistare pensie
Buna ziua

Primesc pensie de intretinere direct de la serviciul tatalui meu si doresc sa o opresc (sa fac sistare de pensie alimentara). In cererea depusa ce ar trebuii sa includ? (Imi pare rau ca pun o intrebare atat de banala.)
Răspuns la discuția Hotarare judecatoreasca
Multumesc mult de tot pentru raspunsuri. ^-^
Am primit hotararea acasa pe data de 16 si ma intrebam dupa acele 15 zile de recurs, daca nu se depunde nimic (adica nimeni nu face recurs) in cat timp mi-ar venii pensia?
Va multumesc mult pentru raspunsuri, m-am mai linistit putin deoarece am citit altundeva ca hotararea poate intarzia peste 3 luni.
Am avut 2 intalniri de proces printre care ultima fiind pe data de 12.05.2011 si am aflat solutia "Solutie: Admite cererea. Obligă pârâtul să plătească reclamantei, născută la data de 23.12.1991, suma de 673,04 lei lunar cu titlu de pensie de întreţinere, de la data înregistrării cererii, respectiv 23.09.2010, şi până la terminarea studiilor, dar nu mai târziu de împlinirea vârstei de 26 ani. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.05.2011. "

as dorii sa stiu cat timp am de asteptat pana primesc hotararea, si dupa ce o primesc si nu are loc nici o cale de atac din partea paratului cat mai am de asteptat pana imi primesc pensia?
Multumesc anticipat.