Va multumesc pt raspunsul Dvs. Dar mai am o intrebare : imi spuneti ca "Termenul este 15 zile de la comunicarea hotararii"... Hotararea a fost redactata pe 16 mai iar eu am primit-o pe 31 mai. Dupa care data ma ghidez?
As dori sa stiu cum se face un recurs la o horatare judecatoreasca impotriva asociatiei de proprietari? Stiu ca exista niste exprimari standard dar nu le-am gasit pe net pentru a putea face eu recursul fara a apela la un avocat din cauza lipsei fondurilor financiare.
Mentionez ca am fost data in judecata de asociatia de proprietari a blocului unde locuiesc pentru neplata intretinerii. A avut loc o infatisare in noiembrie si una in 15 februarie - la ultima neputand participa nefiind in tara. Asteptam ca raspunsul de la judecatorie sa il primesc in 2 saptamani, maxim o luna. Sentinta a fost redactata pe data de 16 mai deci la 3 luni de la judecata. Mi-au admis tot ce am depus eu la dosar in sedinta din februarie ca fiind intemeiat, numai ca acum sunt somata sa fac recus in termen de 15 zile.
Inca o mentiune: inainte de plecare din tara, am facut o hartie cu asociatia de proprietari in car ma angajam sa platesc intreaga suma pana la sfarsitul anului in curs.
Intrebarile mele ar fi 3 :
1) cum se face acest recurs?
2) daca recursul se dace in termen de 15 zile de la data postei si care este temeiul legal ?
3) care sunt pasii obligatorii pe care ii am de facut in continuare?