NICOLETA ALEXXANDRA a scris:
Mi-au admis tot ce am depus eu la dosar in sedinta din februarie ca fiind intemeiat, numai ca acum sunt somata sa fac recus in termen de 15 zile.
am facut o hartie cu asociatia de proprietari in car ma angajam sa platesc intreaga suma pana la sfarsitul anului in curs.
Va aflati intr-o situatie delicata;mai mult daca precizati ca ati incheiat cu asociatia de proprietari angajament de plata a restantei si vi s-a comunicat ca impotriva hotararii aveti dreptul sa formulati recurs in termen de 15 zile ,pe cale de consecinta solutia va este defavorabila
Termenul este 15 zile de la comunicarea hotararii
Recursul se motiveaza functie de continutul motivarii instantei de judecata si de interesul celui care intelege sa apeleze la cale de atac impotriva hotararii instantei
Nu puteti fi "
somata "sa formulati recurs,nu exista temei legal pentru a soma pe cineva sa apeleze la cale de atac impotriva unei dispozitii a instantei de judecata ,aceasta este libera dvs optiune de a continua demersul in instanta pentru a va sustine interesul cu scopul de a obtine o solutie temeinica si favorabila dvs