avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac respinsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac respinsa

buna ziua am facut recurs la dosar pt recredintare minorii si mia fost respins mentiond ,, resinge apelul cu recursu ,, va rog sami spuneti si mie ce inseamna va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:47, 19 Mai 2012
buna ziua ,
va fost respins apelul formulat impotriva hoararii de fond cu drept de recurs deci mai aveti o sansa ,astfel ca solicitati sprijinul unui avocat si declarati recus motivat impotriva solutiei de la apel .
bafta
av daniela
Si aveti grija, sa va incadrati in termenul de recurs .
multumesc mult dar eu am facut recurs si soluia mia fost data,, Respingere apel
Solutie: Respinge apelul cu recurs. ,, va rog lamuritima ce inseamna
Hotararea dvs. este atacabila cu 2 cai de atac- prima cale de atac este apelul , cel declarat de dvs. si respins, iar urmatoarea este recursul.
Cu alte cuvinte , decizia instantei de apel este atacabila acum cu recurs in 15 zile de la comunicarea deciziei din apel.
uitati-va rog frumos pe portalul de justitie si spuneti ce parere aveti eu am facut recurs nu apel nr de dosar 2261/304/2011 tribunalul craiova . va multumesc. linkul este [ link extern ] *
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2012
neliionela, utilizator

Alte discuții în legătură

Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)
Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)
Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)