buna ziua am facut recurs la dosar pt recredintare minorii si mia fost respins mentiond ,, resinge apelul cu recursu ,, va rog sami spuneti si mie ce inseamna va multumesc
buna ziua ,
va fost respins apelul formulat impotriva hoararii de fond cu drept de recurs deci mai aveti o sansa ,astfel ca solicitati sprijinul unui avocat si declarati recus motivat impotriva solutiei de la apel .
bafta
av daniela
Hotararea dvs. este atacabila cu 2 cai de atac- prima cale de atac este apelul , cel declarat de dvs. si respins, iar urmatoarea este recursul.
Cu alte cuvinte , decizia instantei de apel este atacabila acum cu recurs in 15 zile de la comunicarea deciziei din apel.
uitati-va rog frumos pe portalul de justitie si spuneti ce parere aveti eu am facut recurs nu apel nr de dosar 2261/304/2011 tribunalul craiova . va multumesc. linkul este [ link extern ] *
Concluzii instanta
marinica71
am un dosar la iccj in care la concluzii scrie:\'\'respinge ca inadmisibil recursul declarat de paratii ......impotriva deciziei...pronuntata de curtea de apel ... (vezi toată discuția)