avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate buffy

Activitate buffy

Răspuns la discuția concediu de odihna neefectuat
poate ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat in urmatoarea situatie: am facut luna trecuta cerere de incetare cim cu acordul partilor 55 b. cererea mi-a fost aprobata. la lichidarea drepturilor pe iunie mi-au fost platite numai zilele lucrate din iunie. cand am intrebat de ce nu s-au platit si zilele de co neefectuat pe anul in curs mi s-a raspuns ca nu se mai poate pt ca nu am facut cerere. mi-au restituit cartea de munca si la revedere.
ce as mai putea face pt. a recupera acesti bani care mi se cuvin (co neefectuat)? si cum?
Răspuns la discuția demisie obligata
chiar nu s-a mai confruntat nimeni cu o problema asemanatoare?
Răspuns la discuția demisie obligata
si eu ma aflu intr-o situatie asemanatoare. am fost obligata de patronul unde lucram sa-mi prezint demisia. nu a vrut sa ma concedieze el pt. ca si-ar fi blocat postul pt. cateva luni bune. as fi beneficiat macar de somaj. nu a vrut sa discute varianta cu acordul partilor. in schimb a redus perioada preavizului.
partea si mai proasta este ca nu mi-a dat decat o parte din salariul pe luna mai si nici nu voi mai vedea acesti bani.
desi in contract este prevazut un anumit salariu, pana acum (si sunt aproape 2 ani) primeam de 3 ori mai mult. ma vad nevoita sa lucrez 1,5 luni pe te miri ce.
cum l-as putea obliga sa-mi plateasca salariul pentru care ne-am inteles?