poate ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat in urmatoarea situatie: am facut luna trecuta cerere de incetare cim cu acordul partilor 55 b. cererea mi-a fost aprobata. la lichidarea drepturilor pe iunie mi-au fost platite numai zilele lucrate din iunie. cand am intrebat de ce nu s-au platit si zilele de co neefectuat pe anul in curs mi s-a raspuns ca nu se mai poate pt ca nu am facut cerere. mi-au restituit cartea de munca si la revedere.
ce as mai putea face pt. a recupera acesti bani care mi se cuvin (co neefectuat)? si cum?
si eu ma aflu intr-o situatie asemanatoare. am fost obligata de patronul unde lucram sa-mi prezint demisia. nu a vrut sa ma concedieze el pt. ca si-ar fi blocat postul pt. cateva luni bune. as fi beneficiat macar de somaj. nu a vrut sa discute varianta cu acordul partilor. in schimb a redus perioada preavizului.
partea si mai proasta este ca nu mi-a dat decat o parte din salariul pe luna mai si nici nu voi mai vedea acesti bani.
desi in contract este prevazut un anumit salariu, pana acum (si sunt aproape 2 ani) primeam de 3 ori mai mult. ma vad nevoita sa lucrez 1,5 luni pe te miri ce.
cum l-as putea obliga sa-mi plateasca salariul pentru care ne-am inteles?