avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Activitate bogar

Activitate bogar

In august am avut un accident de circulatie, cu masina personala. Sotul, ocolind un Tir care a trecut pe contrasens, (ulterior a parasit locul accidentului) a tras volanul dreapta pt. a ocoli coleziunea frontala, am derapat din cauza soselei umede (ploua), ne-am invartit pe carosabil, ne-am lovit de un podulet mic de 15-20 de cm si ne-am rasturnat. Accidentul nu a avut victime, toti patru (familia) am scapat cu mici zgirieturi.
Intrucat accidentul s-a produs in alt judet, ni se va trimite Procesul Verbal pe care inca nu l-a semnat sotul. La urgenta, unde am fost dusi cu salvarea, s-a recoltat sange de la sotul meu, care era in stare de inconstienta si pe urma in stare de soc (nici astazi nu-si aduce aminte de circumstantele accidentului), testul fiin negativ.
Intrebarea mea este, daca in acest caz trebuie sa consultam un avocat inainte de semnarea Procesului verbal, daca pot aparea complicatii ( de ex. suspendarea permisului...) sau alte urmari juridice de care acum noi sa nu ne dam seama?!
Va multumesc anticipat pt. orice raspuns.