In august am avut un accident de circulatie, cu masina personala. Sotul, ocolind un Tir care a trecut pe contrasens, (ulterior a parasit locul accidentului) a tras volanul dreapta pt. a ocoli coleziunea frontala, am derapat din cauza soselei umede (ploua), ne-am invartit pe carosabil, ne-am lovit de un podulet mic de 15-20 de cm si ne-am rasturnat. Accidentul nu a avut victime, toti patru (familia) am scapat cu mici zgirieturi.
Intrucat accidentul s-a produs in alt judet, ni se va trimite Procesul Verbal pe care inca nu l-a semnat sotul. La urgenta, unde am fost dusi cu salvarea, s-a recoltat sange de la sotul meu, care era in stare de inconstienta si pe urma in stare de soc (nici astazi nu-si aduce aminte de circumstantele accidentului), testul fiin negativ.
Intrebarea mea este, daca in acest caz trebuie sa consultam un avocat inainte de semnarea Procesului verbal, daca pot aparea complicatii ( de ex. suspendarea permisului...) sau alte urmari juridice de care acum noi sa nu ne dam seama?!
Va multumesc anticipat pt. orice raspuns.
Cand sa procedam?
catalinna
In data de 9.01.2010 am avut un accident rutier(am intrat intr-un copac). In masina au fost 4 persoane, eu cu parintii si prietenul meu. Sofer a fost prietenul ... (vezi toată discuția)