avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cand sa procedam?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cand sa procedam?

In data de 9.01.2010 am avut un accident rutier(am intrat intr-un copac). In masina au fost 4 persoane, eu cu parintii si prietenul meu. Sofer a fost prietenul meu. Era in depasire si o masina i-a taiat calea, a tras de volan ca sa nu il tamponeze si pentru ca era carosabilul ud a pierdut controlul masinii si a intrat frontal intr-un copac. Nu am fost afectati prea tare, eu, prietenul si tata am fost dusi cu ambulanta la spital.Tata a avut nevoie de ingrijiri si a ramas internat in spital(5 zile). Masina e avariata maxim, nu se mai poate face nimic cu ea. Cum ar trebui sa procedam in situatia asta? Persoana care a *provocat* accidentul nu a oprit, nu stim nimic despre ea. Ce se intampla cu cel ce a condus?
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 21:27, 12 Februarie 2010
nu se poate face nimic deoarece politia o sa va intrebe care a fost conduita preventiva a prietenului dvs pe carosabilul umed.
cu soferul celalat, nu se va face nimic ca e imposibil de depistat.
Puteti fi despagubit de catre asigurator daca aveti incheiata o asigurare CASCO
logic este vinovat cel care v-a taiat calea intrucat a creat starea de pericol
el este autorul moral al accidentului dar art.123 din ROUG 195/02 rep face referire la limitarea vitezei si implicit conducerea preventiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua cine este vinovat în următoarele circumstanțe?: ... CSMR CSMR Bună ziua Cine este vinovat în următoarele circumstanțe?: Accident rutier,București, Calea Victoriei, Hotel Radisson,ora 23,30,carosabil ud(sens unic,2 ... (vezi toată discuția)
Accident si refuz de despagubire Gavril93 Gavril93 Acum 3 saptamani am avut un accident , am completat amiabila am fost la constatare , am reparat masina pe baza constatarii , am ridicat masina din service si ... (vezi toată discuția)
Amenda accident singurul implicat Vergil87 Vergil87 Buna ziua, Recent, pe la 4 dimineata am derapat si alunecat cu masina intr-o rapa adanca de 25-30m. Nu am patit nimic din fericire dar masina dauna 70%. ... (vezi toată discuția)