avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident si refuz de despagubire
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident si refuz de despagubire

Acum 3 saptamani am avut un accident , am completat amiabila am fost la constatare , am reparat masina pe baza constatarii , am ridicat masina din service si dupa 2 zile primesc un plic de la euroins ca sunt eu de vina ca nu am acordat prioritate de dreapta, dar accidentul sa intamplat inainte sa ajung eu in intersectie la momentul impactului masina mea era oprita , celalat participant a virat stanga intrant pe contrasens ( a taiat intersectia) si a intrat in mine frontal..ce este de facut ? Plus ca il sun pe soferul care a intrat in masina mea si imi spune precum la luat de acasa constatatorul si s-au dus in intersectia cu pricina si au facut nu stiu ce masuratori , asta fara sa fiu anuntat...
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2019
Gavril93, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 17:04, 16 Aprilie 2019
In prima faza contestatie la ASF. Daca nu se rezolva, ramane doar calea instantei.
ASF ce reprezinta ?

Laszlo Bicsak a scris:

In prima faza contestatie la ASF. Daca nu se rezolva, ramane doar calea instantei.

Google este prietenul tuturor...
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda auto zavastin zavastin Buna ziua, Am fost amendat de Politie pentru ca mi-am pastrat banda! Intr-o intersectie eram incadrat pentru a face stanga (de pe banda de stanga), iar ... (vezi toată discuția)
Accident in austria alexandru78 alexandru78 ma aflu in vizita la fratele meu in Graz, mai exact in apropiere: Unterpremstatten (vreo 5 km ). vineri, 10.09.2010, in jurul orei 13.30, fratele meu a luat ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog ajutati-ma cu un raspuns, astazi am avut un ... anca14cris anca14cris Buna seara. Va rog ajutati ma cu un raspuns, astazi am avut un accident rutier fara victime mai exact intr o intersectia trecand pe culoare verde a ... (vezi toată discuția)