Buna seara.
Va rog ajutati ma cu un raspuns, astazi am avut un accident rutier fara victime mai exact intr o intersectia trecand pe culoare verde a semaforului sa iau viraj stanga, am fost lovita de alta masina care venea din stanga mea tot intersectia semaforizata. Am coborat din masina si eu si soferita care m a lovit, am vrut sa fac amiabila dar ea sustine ca a trecut tot pe culoarea verde a semaforului astfel incat am mers amandoua la politie cu masinile, am dat declaratie, politistul retinadu mi tot mie permisul de conducere, cu amenda puncte la pernis, in urma constatarii zice el, mentionez ca eu am permisul de conducere din decembrie anul trecut, Impactul nu a fost frontal, am fost lovita in lateral stanga portiera din stanga spate, masina care m a lovit a intrat frontal, Am cerut filmare a camerelor din intersectia politistul mi a raspuns sec ca sant ale primarie si nu merg,. Si inca un detaliu cand eram la locul accidentului a aparut de nicaieri un domn la 80 ani tipand la mine ca eu am trecut pe rosu si puna du se martor pentru cealalta soferi ta,(nu a mers cu noi la politie I a lasat nr de tel). Vreau sa fac contestatie a procesului vebal ce sanse credeti ca am? Si ce costuri sant in cazul in care pird in istanta,. Multumesc!
~ final discuție ~