avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua Cine este vinovat în următoarele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua Cine este vinovat în următoarele circumstanțe?: ...

Bună ziua
Cine este vinovat în următoarele circumstanțe?:
Accident rutier,București, Calea Victoriei, Hotel Radisson,ora 23,30,carosabil ud(sens unic,2 benzi de circulație-pentru cine nu știe zona)banda 1 ocupată cu mașini staționate.Mașina 3 trece de pe banda 1 pe banda 2 ( datorită benzii blocate ),unde mașina 2 pune frână brusc din cauza mașinii 1 care mergea cu spatele.Evident,cele 3 mașini implicate au fost avariate.
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns (uri) !
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 18:31, 9 Octombrie 2024
Buna ziua

Explicati va rog mai larg accidentul. Cine a lovit pe cine si cand?
masina 1 mergea cu spatele pe banda 2? interesant... pentru inceput, masina 3 a schimbat banda fara sa se asigure. carosabil ud = obligativitate de a circula cu atentie sporita (toata lumea). mai bine faceti un desen, ca la politie
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
adriandimitriu, utilizator
pare mai degraba ca nu a pastrat distanta.
mai departe, nu inteleg cum dadea 1 cu spatele de banda 2
Mașina 3 a lovit mașina 2 care a lovit mașina 1
(în această ordine)
BogdanGri a scris:

Buna ziua

Explicati va rog mai larg accidentul. Cine a lovit pe cine si cand?

Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
CSMR, utilizator
Mașina 3 s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.Coliziunea a fost frontală, nu laterală.

adriandimitriu a scris:

masina 1 mergea cu spatele pe banda 2? interesant... pentru inceput, masina 3 a schimbat banda fara sa se asigure. carosabil ud = obligativitate de a circula cu atentie sporita (toata lumea). mai bine faceti un desen, ca la politie

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala kkukkuska kkukkuska Ma confrunt cu o problema si as vrea sa ma lamuriti putin, daca se poate. Cu ce ma confrunt: Am fost implicat intr-o tamponare usoara, in urma careia a ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv - vinovat legal? cu moralitatea cum ramane? bibamania1981 bibamania1981 Buna ziua, Am nevoie rapid de un sfat referitor la urmatoarea situatie. Conduceam pe A1, banda II, cu viteza legala. Din spate mi-a facut semnale luminoase ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie politie accident usor alinbarbulescu alinbarbulescu Buna Ziua Am fost implicat intr-un accident usor cu un trolebuz. Pe scurt, mergand pe strasa Witing (face legatura intre Gara de Nord si Calea Plevnei) care ... (vezi toată discuția)