avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Activitate cruceru_adi

Activitate cruceru_adi

Buna ziua,

As dori un raspuns abilitat, cadru legal, din partea dumneavoastra . Autoturismele propietate persoana juridica pot fii conduse de catre angajatii firmei sau si de catre alte persoane care nu sunt din firma. Conform Codului rutier nu am gasit nici o reglementare. Ce acte trebuie sa aiba asupra lui conducatorul auto ( angajat sau neangajat)din partea societatii pentru a circula pe drumurile publice?
Daca nu este angajat asigurarea este valabila?

Astept un raspuns din partea dumneavoastra.

Va multumesc.

Cu stima
Răspuns la discuția Acte necesare ansamblu
va multumesc, am trimis cate 2-3 emailuri si la arr pitesti si la circulatie dar nu am primit nici un raspuns. o sa mai incerc
Buna ziua,

As dori si eu un raspuns oficial din partea dumneavoastra,o adresa , sa stiu de ce acte ( atestat,tahograf,etc.) am nevoie ca persoana fizica pentru a putea conduce un ansamblu format dintr-un Mercedes Sprinter cu masa maxima autorizata 3.5 tone si o remorca cu masa maxima admisa de 2.5 tone sau 2.8 tone, in cartea tehnica masa maxima autorizata a ansamblului este 6.3 tone. Mentionez ca o sa fac transport ocazional in interes propriu , nu o sa merg mereu cu remorca,in marea majoritate mergand decat cu autoutilitara Mercedes.
Masina si remorca fiind inmatriculate pe persoana fizica.

In speranta unei bune colaborari va rog sa primiti multumirile mele in avans.