avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere autoturism firma
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere autoturism firma

Buna ziua,

As dori un raspuns abilitat, cadru legal, din partea dumneavoastra . Autoturismele propietate persoana juridica pot fii conduse de catre angajatii firmei sau si de catre alte persoane care nu sunt din firma. Conform Codului rutier nu am gasit nici o reglementare. Ce acte trebuie sa aiba asupra lui conducatorul auto ( angajat sau neangajat)din partea societatii pentru a circula pe drumurile publice?
Daca nu este angajat asigurarea este valabila?

Astept un raspuns din partea dumneavoastra.

Va multumesc.

Cu stima

Alte discuții în legătură

Auto inmatriculat strainatate poate fi condus in romania peste 90 zile? Ana_Steflea Ana_Steflea Buna ziua , Daca ma poate ajuta cineva as vrea sa stiu daca pot conduce un autoturism inmatriculat in strainatate mai mult de 90 de zile de la introducerea ... (vezi toată discuția)
Control periodic conducator activitate de transpport societate gabibotea gabibotea Care este intervalul la care se efctueaza controlul medical periodic pentru conducatorul activitatii de transport a unei firme? (vezi toată discuția)
Intrebare!!!!!!!! tania234 tania234 Buna ziua! Am si eu o intrebare.Stie cineva sa-mi spuna daca e legal sa imi schimb volanul de pe partea dreapta pe stanga la masina?(e import Anglia)Am gasit ... (vezi toată discuția)