avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1914 soluții astăzi
Forum Activitate carmenz

Activitate carmenz


Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua. As avea si eu nevoie de cateva lamuriri referitor la ce s-a scris mai sus:
"Medicul de familie de la care pleacă persoana are obligaţia să transmită fişa medicală în copie certificată prin semnătură şi parafă că este conform cu originalul, prin poştă, medicului primitor, în termen de 15 zile lucrătoare de la solicitare" as vrea sa stiu in acest interval de 15 zile lucratoare, daca eu sau fetita mea vom avea vreo problema ce se intampla? Putem apela la noul medic de familie chiar daca acesta nu a primit inca fisa? Are voie medicul de familie vechi sa opreasca originalul fisei medicale si sa ma trimita sa-mi fac copie dupa fisa? Medicul de familie al fetitei mele de la care vreau sa plec, care a fost si medicul nepotului meu, asa a procedat cand cumnata mea s-a dus dupa fisa. A trimis-o la un centru de langa policlinica sa-si faca o copie, apoi s-a intors si i-a lasat originalul, ceea ce n-ar fi o problema daca ar si trimite prin posta fisa originala noului medic, dar acest lucru nu s-a intamplat.

Cu speranta ca am fost coerenta, va multumesc anticipat pentru raspuns.


Discuție Contract DDD
Buna ziua. Am urmatoarea problema. O societate care are mai multe puncte de lucru are incheiat un contract de prest serv DDD cu un operator dar isi mai deschide un alt punct de lucru intr-un judet. Primaria din acel judet ne spune ca exista un contract de delegare a gestiunii cu un operator care are exclusivitate pe raza acelui judet pentru salubrizare, dezinsectie si deratizare si ne obliga sa incheiem acest contract de prestari servicii DDD cu acea societate pentru punctul de lucru nou. Este legal acest lucru avand in vedere ca acolo se afla doar un punct de lucru?
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția apartament scos la licitatie
Iti multumesc pt raspuns, Daniela. Am spus gresit lichidator, este vorba despre o persoana fizica nu juridica. In cat timp se restituie garantia in cazul in care nu castigam licitatia? Despre costurile suplimentare stie cineva ceva? Iertati-ma ca va bat la cap dar nu vreau sa ma leg la cap fara sa stiu niste lucruri. Multumesc
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati spune si mie care sunt etapele pentru cumpararea unui apartament scos la licitatie din cauza datoriilor. Cat dureaza aceasta procedura din momentul castigarii licitatiei, care sunt costurile suplimentare? Taxele notariale sunt aceleasi ca in cazul unei vanzari obisnuite? As vrea sa stiu daca merita efortul si de aceea trebuie sa cunosc cat mai multe amanunte. Mentionez ca proprietarul nu refuza sa plece din apartament, deci nu va exista nici o contestatie din partea lui sau a altcuiva dar este foarte posibil ca el sa nu mai detina nici un fel de acte, dar din cate am inteles aceasta problema (a obtinerii duplicatelor) trebuie rezolvata de lichidator.

Va multumesc anticipat pentru sfaturi si lamuriri.
Cu respect, Carmen Z.