Buna ziua , am o mica problema ...lucrez in comert cu contract pe o perioada determinata d 3 luni de zile , din noiembrie 2011 si pana acum am semnat cateva de prelungire si niciodata nu mi-au spus ca atunci cand imi expira cont de munca nu imi vor da preaviz de 20 de zile . I contractul meu scrie clar : Perioada de preaviz in cazulconcedierii este de 20 de zile lucratoare , conform legii 53/2003 . Acum as dori sa stiu daca este normal sa ma anunte cu 2-3 zile inainte ca nu imi mai prelungesc cont de munca , si as dori sa mai stiu daca pot lua masuri legale ( sa ii trimit in judecata ) . Va multumesc
O intreabre simpla am si sper c aici pot gasi si raspunsul . Mamaia mea a facut rate pt un nepot d al ei c speranta c isi va primi banii inapoi , nu a fost asa si trage de acel om sa faca plata ...prin urmare a neplatii bunicii mele i s-a facut oprire pe pensie . Intrebarea ai este : Se poate muta contractul de pe numele ei si numele nepotului si in asa fel sa i se ridice oprirea pe pensie ? . Va multumesc si sper sa veniti cu vesti bune :)