Multumesc. Datele din actele aferente deciziei de pensie (buletinele de calcul) ... nu mi-au fost trimise odata cu decizia de pensionare. Decizia a fost emisa pe 21 aprilie si am primit-o -prin posta- pe 20 mai, fara buletin de calcul. Am facut cerere scrisa la Casa de pensii sa mi se elibereze Buletinul de calcul si am primit raspuns verbal ca va fi gata peste 30 de zile!!! Deci nu pot avea buletinul de calcul inainte de expirarea termenului de contestatie. As putea prezenta toate datele din decizia de pensionare, daca pe baza lor mi-ati putea sugera cea mai buna cale de urmat.
Multumesc. Inseamna ca am inteles bine: 67 ani 0 luni(varsta la data cereri de pensionare-01 octombrie 2010) MINUS 62 ani 10 luni(varsta standard de pensionare-iulie 2006) EGAL 4 ani 2 luni(stagiu suplimentar). In decizie apare, insa in mod eronat: Stagiu suplimentar 0 ani 0 luni. Pentru aceasta am motiv de contestatie la tribunal?.
In decizia de pensionare scrie: Varsta 67 ani 0 luni; Varsta standart de pensionare 62 ani 10 luni;
Stagiul complet de cotizare (cf. Lg. 19/2000) 30 ani 10 luni;
Total stagiu de cotizare realizat 46 ani 9 luni 14 zile,
din care -conditii normale 41 ani 5 luni 15 zile;
Stagiu asimilat 5 ani 3 luni 29 zile; Stagiul suplimentar 0 ani 0 luni;
Intrebare: E CORECT CALCULAT STAGIUL SUPLIMENTAR?