Buna seara !sunt in anul 3 la admin publica in Suceava si am o nelamurire sper sa ma ajutati cu o informatie.........si eu si sotia am fost exmatriculati pe motiv de intarzierea platirii taxei anuale(prima transa) pana aici nu am nici o nelamurire tinand cont ca au dreptul sa-si exercite drepturile de ordine interioara, find exmatriculat pe data de 17.03.2011 si BINANTELES NESTIIND ASTA apoi a inceput sesiunea.....prezentandu-ne la examene+TRECEREA NOTELOR IN CATALOG(DESI SUNTEM EXMATRICULATI)......si de aici incep nelemuririle......noi ca studenti exmatriculati ni s-au trecut notele in catalog .... dupa data de 17.03 data exmatricularii m-am dus sa ne achitam taxa la facultate , am platit jum,atate.........binenteles ca au luat banii.....(deci la casesie nu ne-a instiintat ca suntem exmatriculati) dupa o luna si jumatate am achitat taxa integral ............ si acum cand ma duc intamplator pana la secretariat ma trezesc ca suntem exmatriculati cu drept de inmatriculare platind taxa de inmatriculare de 200 ron..eu + 200 sotia.........ceea ce ma indignat ...intrebarea mea este DACA EU SI SOTIA AM ACHITAT TAXA DE SCOLARIZARE DUPA CE AM FOST EXMATRICULATI AM PUTEA SA NE RETRAGEM SUMA PLATITA? si dupa cate am observat nu au interesul de a instiinta studentii sa publice pe wizierul facultatii listele celor propusi pentru exmatriculare drept urmare ca sunt 750 de studenti in postura mea facand un calcul 750x200ron= o suma interesanta. MULTUMESC ANTICIPAT !