avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Activitate Clarisa_cn

Activitate Clarisa_cn

Răspuns la discuția Refuz de la medicul de familie
Va multumesc pentru raspuns.

Intr-un final, asiguratorul m-a informat ca documentele din Franta, acolo unde am suferit accidentul sunt suficiente. Mi se cere insa acum dovada de inceput a calatoriei, (copii dupa bilete de avion, tren, etc) insa noi am calatorit cu masina personala si nu avem nicio astfel de dovada. Mi se pare absurd ca aceste documente sa mi se ceara acum, la o luna dupa accident, insa nu stiu cum as putea sa le dovedesc ceea ce imi cer, avand in vedere ca nici copii dupa viniete/taxe de autostrada nu am pastrat.
Răspuns la discuția Refuz de la medicul de familie
Multumesc pentru raspuns.

Am fost si la medicul specialist ortoped, insa acesta m-a trimis la medicul de familie, sustinand de asemenea ca eliberarea unui astfel de document nu intra in atributiunile sale.

Pana la urma, fiecare ma trimite de la unul la celalalt iar eu nu stiu la cine sa apelez si cine are dreptate.
Buna ziua,

In urma unui accident am suferit o fractura la antebrat. Avand asigurare in caz de accident, asiguratorul mi-a solicitat o declaratie de la medicul de familie, care sa ateste diagnosticul. Medicul de familie insa, refuza sa dea declaratia respectiva, motivand ca nu stie daca acest lucru intra in atributiile sale.

Va rog sa imi spuneti daca pot face ceva in aceasta privinta, intrucat nu mi se pare ca exista o motivatie logica pentru care medicul sa nu imi elibereze documentul respectiv.

Multumesc
Buna ziua,

Am urmatoarea nelamurire legata de beneficiile acordate absolventilor

1. Nu am beneficiat de prima mentionata in Art. 73.1 alin. (1) , deoarece am depasit termenul de 60 de zile de la angajare pentru depunerea dosarului. Mai pot beneficia de prima mentionata in Art. 73.1 alin. (2) ? Cei de la AJOFM mi-au dat un raspuns negativ, desi din cate am inteles din Art. 43.3 alin (4) as avea acest drept.

2. Ca urmare a incadrari in munca, am fost nevoita sa imi schimb domiciliul in alt judet. Pot beneficia si de prima de instalare?

Va multumesc
Avand in vedere ca la data angajarii eram inregistrata la AJOFM ca absolventa, am inteles ca pot beneficia de o subventie de la stat, in cazul mentinerii relatiilor de munca pe o perioada de peste 1 an.

Acest lucru va fi afectat de modificarea salariului si a programului de munca din CIM?
Buna ziua,

Lucrez de 9 luni la o companie, pe postul de referent marketing, fiind incadrata pe cartea de munca cu un salariu de 1200, minimul pentru studii superioare.
Angajatorul a propus scaderea salariului pe cartea de munca la 800.
Este posibil sa faca acest lucru?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.