BX a scris:
Din moment ce nu exista contract semnat, cand mai apre indicati-i directia garii.
Daca face scandal, inregistrati tot. Persistenta asta duce la amenintare daca respectiva intrece masura.
In rest, nu acceptati declaratii scrise de altii, ci mentineti-le pe ale dvs.
Buna ziua.Am fost amenintata deja,tocmai de aceea am depus plangere penala pentru amenintare.Nici macar nu pot scoate jumatate de cuvant in preajma doamnei si cu atat mai putin o fraza intreaga deoarece incepe sa tipe,sa urle,sa ameninte si sa faca ceea ce stie mai bine la capitolul asta,eu ramanand uimita ,socata si stupefiata de curajul,lipsa de bun simt si tupeul grozav al doamnei.Cat despre declaratie,am scris una similara cu plangerea,in linii mari scriind acelasi lucru,doar ca,folosind cuvinte mai simple,dat fiind faptul ca domnul agent nu era in stare sa inteleaga frazele complexe cu care era alcatuita plangerea mea,de aceea m-a acuzat ca nu am scris-o eu...
Scuzati-ma va rog dar sunt foarte furioasa si frustrata de toata situatia asta :)
Va multumesc oricum si pentru incurajari.Si-au atins scopul,acum sunt mult mai determinata sa rezolv situatia asta.