Nu vreau sa para un targ. Ea este din Bucuresti , eu nu. Inainte de casatorie am locuit la ea. Are un apartament in care locuieste cu mama ei. Dupa accea ne am hotarat sa ne luam o casa. Intre timp au aparut discutii intre noi si am ajuns la aceasta concluzie.........divort. Si eu i mi doresc copilul , dar sunt constient ca langa mama lui ii este mai bine, tinand cont ca este asa mic. Ea vrea sa vindem casa si sa achitam creditul , doar ca sa nu raman eu cu aceasta casa. Pentru ca ea nu ar avea posibilitatea sa plateasca o rata de 300 euro/luna. Iar eu vreau sa pastrez casa, sa platesc in continuare rata , dar nu stiu cum se procedeaza in urma unui partaj...........
Buna ziua,
va rog dati mi un sfat........
sunt casatorit din 2007 si am un copil de 1 an jumate. Avem o casa luata prin credit ipotecar , la care mai am de platit inca 16 ani.Eu lucrez, iar sotia este in concediu de ingrijire copil. Vreau sa divortez. Sunt deacord ca ea sa pastreze copilul , dar eu vreau sa pastrez casa. Cum ar fi bine sa procedez? Sa o despagubesc? Se face expertiza? Putem pe cale amiabila? Multumesc.