avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate roninn

Activitate roninn

multumesc de raspuns. dar daca acel contract nu este inregistrat la administratia financiara nu este valabil ? am incercat sa inregistrez contractul dar mi s/a cerut viza celor de la primarie. acestia nu au vrut sa imi vizeze contractul intrucat sunt ceva datorii mai mari cu impozitele pe spatiul in cauza. am facut o adresa catre administratia publica in care am preyentat starea de fapt si am solicitat sa mi se comunica impozitul datorat, in urma contractului si un grafic de plata a acestui impozit. astept raspunsul.
am trimis anterior o notificare prin care precizam suma de bani datorata dar nu am stabilit un loc si o data de intalnire doar am lasat adresa mea si numarul de telefon la care pot fi contactat. urmarea a fost discutia telefonica relatata in mesajul anterior. in urmatoarea notificarea am sa stabilesc un loc si o data asa cum spuneti, la sediul unuil avocat. multumesc mult pentru sfaturi.
chiar azi am primit un telefon de la chirias, in urma notificarii trimise in care s/a adresat cu " sa iti fie rusine, ce hartii imi trimiti tu mie acasa, poti sa mergi la toate tribunalele din lume" tinand cont ca am simtit ca discutia poate degenera am inchis. a insistat am raspuns si din nou acelasi lucru. bineinteles ca am inchis iar. daca as mentiona toate astea, stiu eu, poate intrun proces verbal ar avea ceva valoare in instanta? credeti ca ar mai trebui sa revin cu o alta notificare scrisa? multumes mult pentru rabdare, dar chiar am nevoie de un sfat intru/cat observ ca imi va fii mai greu cu acest gen de oameni.
multumesc mult. invitatia la conciliere am facuto telefonic de cateva ori. am trimis o notificare prin care ii aduc la cunostinta ezilierea contractului si solicit plata chiriei precum si eliberarea spatiului. probabil m/am cam grabit dar m/a deranjat foarte mult atitudinea de aroganta cu care ma trata cand ceream plata chiriei. si eu m/as bucura sa inteleaga si sa stabilim totul pe cale amiabila. multumesc de raspuns.
buna ziua, in urma cu trei luni am incheiat un contract de inchiriere a unui spatiu comercial. in contract este stipulat expres clauza de reziliere neplata in termen a chiriei. in luna aprilie m/a amanat cu plata chiriei circa 30 de zile iar pentru luina mai nu a platiti pana in prezent. incepand cu luna iulie a fost taiata energia electrica pentru o restanta veche a fostului locator (fara nicio legatura cu cel in cauza) iar pentru reconectare am nevoie de ceva documente, lucru ce ar dura cam o luna. am solicitat chiriasului chiria pentru luna mai dar acesta ma tot amana si refuza sa plateasca. intrebarea este pot solicita prin notificare, plata chiriei si parasirea spatiului, motivul fiind clauza de reziliere pentru neplata la timp a chiriei. in caz de refuz am sanse de castig daca ma adresez instantei de judecata ? multumesc mult.