avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1924 soluții astăzi
Forum Activitate dete1923

Activitate dete1923

Buna ziua,
Am donat sânge în ultima zi de CO și angajatorul refuza să îmi considere zilele libere plătite, cf. CCM, 2zile, motivând că se acordă începând cu ziua în care am donat, în ziua respectivă fiind în ultima zi de concediu.

Multumesc!
...avand calitatea de parte vatamata,in dorarul nr...ma plang impotriva...aici trebuie sa precizez ce anume? "rezolutiei de neincepere a urmaririi penale"...prin care....aici ce trebuie sa scriu..."nu se incepe urm pen imptriva..."???...
o vătămare a intereselor mele legitime, pentru că...aici ce motive as putea sa scriu ca nu prea ma pricep..."cele declarate de inculpat nu sunt adevarate si ca atare m-a inselat...e bine sau sunt aberatii????

Dovada vătămării intereselor mele legitime prin măsura (actul, soluţia) luată o fac cu următoarele mijloace de probă:....aici ar trebui sa atasez copii dupa facturile prod pe care le-am trimis si dupa fact firmei de curierat????

pot sa cer eu sa faca inculpatul dovada ca a respectat intelegerea si mi-a trimis ceva...eu am factura ca i-am trimis lui,,,,el nu are,,,,sau ce as putea face ca sa se reia actiunea asta si cercetarile....va multumesc anticipat



Buna ziua,

O sa va expun pe scurt ce am patit, in urma cu cateva luni am facut o intelegere pe net cu un individ privind un schimb de produse.Eu am trimis produsele catre acesta(am factura care sa ateste acest fapt de la firma de curierat),respectivul nu si-a mai respectat intelegerea si nu a mai recunoscut nimic.
Am primit in data de 02.06.2011 o comunicare a rezolutiei de neincepere a urmarii penale impotriva inculpatului.Din ce am inteles eu in urma referatului facut de agentul de politie care a cercetat cazul, inculpatul nu recunoaste fapta dar exista posibilitatea sa fie o intelegere si ca si-a respectat angajamentul,ceea ce nu este adevarat...nu poate sa demonstreze ca mi-a trimis ceva ptr ca eu am sunat la firma de curierat in acele zile si mi-au confirmat ca nu este niciun colet pe numele trimis de inculpat.
As dori sa fiu ajutat sa intocmesc o plangere impotriva acestei rezolutii si sa fiu indrumat catre niste motive sau ceva de genu in care sa cer sa demonstreze ptr inceput ca mi-a trimis acele produse si mai departe nu stiu,,,cum sa procedez avand in vedere ca m-a inselat.Va multumesc anticipat