avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Donare sânge în ziua de CO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Donare sânge în ziua de CO

Buna ziua,
Am donat sânge în ultima zi de CO și angajatorul refuza să îmi considere zilele libere plătite, cf. CCM, 2zile, motivând că se acordă începând cu ziua în care am donat, în ziua respectivă fiind în ultima zi de concediu.

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 17 Iulie 2023
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 17 Iulie 2023
Are perfecta dreptate ..donarea de sange nu intrerupe zilele de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatorul de sange angajat suciu_diana suciu_diana Buna ziua, Hot 1364/2006 pentru aprobarea drepturilor si obligatiilor donatorilor de sange, spune ca donatorul salariat isi poate lua liber in ziua donarii ... (vezi toată discuția)
Zi libera platita pentru donare sange tiss25 tiss25 Buna Ziua, Sunt angajat full time la o firma privata din Bucuresti, in domeniul IT. Am fost ieri sa donez sange la centrul de donare al MApN, am primit ... (vezi toată discuția)
Donator de sange evalentin evalentin Vreau sa stiu daca ziua de donare sange este platita,si daca da ... ce pot sa fac sa recuperez bani daca angajatorul refuza sa,mi plateasca ziua de Donare ... (vezi toată discuția)