avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Activitate pisiirina_irina

Activitate pisiirina_irina

Discuție numar postal
Buna ziua! Am un teren cumparat in 2004 iar pe actele cadastrale figureaza 2 intrari(asa am luat de la fostul proprietar, si pt asta am si cumparat pt k suntem 2 frati), pe fata am nr postal, iar pe spate as dori sa-mi fac dar nu stiu cum sa procedez pt k langa mine au cumparat alti vecini iar ei nu au in acte acea intrare de pe spate, mentionez k se infunda strada respectiva la o casa dupa mine(asa apare in plan). Se poate sa fie o greseala la mine? Cum sa procedez sa-mi fac nr postal, deoarece noi suntem doua familii in curte ,dar terenul este doar la un proprietar. Va multumesc!
Răspuns la discuția vecini "galagiosi"
Pot sa il inregistrez video si audio in timp ce fc galagie, pt k pana vine politia inceteaza, o fc doar cat sa perturbe linistea pt 10 min/h . Incalc vre-o lege dc fc chestia asta(sa il inregistrez video si audio)? Martori nu am cum sa fc rost k m-a denigrat in fata tuturor vecinilor, as avea doar o singura persoana dar nu vrea pt k nu am fost nici eu la procesul care la pierdut (din cauza mea) deoarece io am fost singura martora la bataia dintre ei. Adica, k sa inteleg mai bine el intre 8:00-22:00 are voie sa fc cata galagie poate?
Răspuns la discuția vecini "galagiosi"
Buna ziua! Si eu am tot o problema cu un vecin, dar la mine este culmea in Bucuresti. Am fc plangeri la politie, rezultat, nu sa fc nimic...din contra m-au pus la politie sa declar pe propria raspundere k nu ii mai zic nimic si k il las in pace (adica sa il las sa ma terorizeze cum vrea el, asa inteleg io). Sa va zic cum, sta treaba.... acest vecin sa mutat in urma cu 3 ani, l-am ajutat cu lumina, cu apa (stam la curte) pana si-a fc si el, am zis sa fim oameni, Dupa ce si-a terminat casa, un duplex, a zis sa-mi 30lei la lumina k el atat considera, vazand k ma supar a zis "hai ia 50lei si ma achit", atat considera k a consumat la construire cu betoniera, flex, hidrofor, etc. Am inchis ochii si am zis asta e alta data sa-mi fie invatatura. intre noi si el exista o alee de servitute pe care la inceput vechiul proprietar a zis sa o folosim si noi dupa ce a cumparat vecinul sa razgandit de aici incepe teroarea. Intre noi a fost un gard se plasa pana mai ieri, la inceput k sa ne sicaneze flecma, injura,toate la volum maxim si cand eram prin preajma k sa il vedem si sa il auzim, anul trecut fcm finisari in casa si sotia se uita la geam k sarise glet pe sticla si atunci vede cum un om se agita, era vecinul care se dezbracase de pantaloni, nu am zis nik. Pleak beat cu masina, nu are nici un stres, sfideaza legea cum vrea, ne-a amenintat k ne muta, k fc la copii si neveste ce vrea el si multe alte. Acum da drumul de la 7 dimineata la radio dar nu tare atat cat sa se auda si la vecini in linistea diminetii, a pranzului si a serii il inchide pe la 10 jumate si atunci il da tare sa asculte muzica. La pranz cam din ora in ora gaseste ceva de fc bate cu ciocanul sau taie cu flexul (asta e cel mai des), iar radioul la fel cand il da tare, cand incet k sa deranjeze. Sa dus pe la vecini si ma vb de rau, au inceput oamenii sa nu mai dea buna ziua, ne-a pus tiganii pe noi, el mereu spune ca are relatii si k e smecher, k noi suntem saracii. Ce pot sa fc in situatia asta, mi-e frica sa chem politia k sa nu imi dea amenda, k i-am chemat degeaba, oricum el e constient k poate chema cineva de aceea nu fc mult cu flexul doar cat sa deranjeze.As vrea sa mai stiu dc pot sa il inregistrez k sa am dovezi! M-am gandit sa ma mut, cred k este singura solutie. Va rog mult sa-mi spuneti ce este bine sa fc, va multumesc!