avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... numar postal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

numar postal

Buna ziua! Am un teren cumparat in 2004 iar pe actele cadastrale figureaza 2 intrari(asa am luat de la fostul proprietar, si pt asta am si cumparat pt k suntem 2 frati), pe fata am nr postal, iar pe spate as dori sa-mi fac dar nu stiu cum sa procedez pt k langa mine au cumparat alti vecini iar ei nu au in acte acea intrare de pe spate, mentionez k se infunda strada respectiva la o casa dupa mine(asa apare in plan). Se poate sa fie o greseala la mine? Cum sa procedez sa-mi fac nr postal, deoarece noi suntem doua familii in curte ,dar terenul este doar la un proprietar. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Olimpiu Hornaru , Avocat 12:54, 27 Iunie 2011
cei de la primarie iti vor rezolva situatia.
am avut pe cineva cu un caz asemanator, si a pimit nr. 828B.
Acte necesare:

1. Cerere tip completata si semnata de proprietar/proprietarii din C.F.
2. Plan incadrare in zona (1 :5000)
3. Extras C.F. copie xerox (valabil 30 zile)
4. Plan parcelar cu indicarea numerelor postale existente si propunerea numerelor postale noi (intocmit de persoana fizica autorizata de O.C.P.I.T. sa execute lucrari de cadastru)
5. Copie act de identitate proprietar

Termen de rezolvare: 30 zile
Ultima modificare: Luni, 27 Iunie 2011
Olimpiu Hornaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj transformat in spatiu comercial Roxana T Roxana T As dori sa stiu, ce sanse am sa transform un garaj de 18-20 m intr-un spariu comercial, ( in Suceava). Acesta se afla la parterul ( demisolul) unui bloc cu ... (vezi toată discuția)
Plan parcelar mrtz_69 mrtz_69 Buna ziua,am si eu o problema si nu stiu cum o pt rezolva,Tribunalul a desemnat un expert care sa intocmeasca o expertiza in vederea iesiri din ... (vezi toată discuția)
Reconstituire carte funciara ContSters15589 ContSters15589 In sfarsit am depus dosar cu actele: declaratie la notar,atestat fiscal,titlu legalizat,plan parcelar vizat de primar,xero copie CF din anul ... (vezi toată discuția)