avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reconstituire carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reconstituire carte funciara

In sfarsit am depus dosar cu actele: declaratie la notar,atestat fiscal,titlu legalizat,plan parcelar vizat de primar,xero copie CF din anul 1975,bul.ident.,lucrare cadastrala vizata,
dar...pe xerocopie CF bunica decedata (1972)are numai 1/2 ca mostenire din anul 1938.Terenul a fost colectivizat ca extravilan,acum e intravilan.
Pe partea cealalta de 1/2 sunt trecuti persoane pt.mine necunoscuti.Noi folosim partea bunicii .pt cat avem Titlu,
Acum la reconstituire ce o sa fie cu partea necunoscutilor pt.mine ?:-/
Cel mai recent răspuns: ContSters15589 , utilizator 22:35, 5 Aprilie 2008
Partea necunoscutilor ramane pe necunoscuti. :)
S-a facut schita de dezmembrare? Banuiesc ca o fi "planul parcelar" la care va referiti. Pentru terenul pe care va intabulati se deschide un C.F. nou, iar partea necunoscutilor ramane pe C.F.-ul vechi.
Plan parcelar vizat de primar = un plan care se intocmeste cand se elibereaza Titlul de Proprietate ,este in arhiva la Reg.agricol..se elibereaza pe baza cererii tip ,costa 20 ron.Pe aceasta se afla numai partea noastra de 1/2.
Lucrarea cadastrala cuprinde tot numai partea noastra,
multumesc
Oare se face recontruire numai pe 1/2 ?
ce se poate faca terenul colectivizat 44 de ani ,bunica decedata de 38 de ani ,eu am 60 de ani,eu sunt pusa in posesie de 4 ani ,langa mine pe cealalta parte de 1/2 nu apare,nu vine nimeni
Daca nu apare mostenitor pe parte strainilor eu unde sa caut ,
Daca nu a facut nimeni cerere pentru reconstituirea dreptului de proprietate, poate nu a fost nevoie. POate terenul este folodit de catre mostenitorii "necunoscutilor".
Mai este o varianta: terenul "necunoscutilor" sa faca parte din rezerva Primariei. Trebuie verificat la Primarie daca s-a facut cerere pentru acest teren al "necunoscutilor", desi nu stiu cu ce va ajuta umblatura in plus.
Mostenitorii necunoscuti nu au venit la fata locului ,nu am vazut nici macar odata.Este un teren foarte ingust ,jos este plat ,partea din spate pe deal ,langa teren stau romii ,locuiesc in caruta ...ect

Alte discuții în legătură

Intabulare daniela.ilea daniela.ilea Cum si ce acte trebuie pentru intabularea unei case construita in anii 1950 fara aviz de constructie.Multumesc (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Probleme la cadastru ili47 ili47 Avem Titlu de Proprietate ,am dori CF nou.Am semnat contract cu firma de topograf autorizat,am depus actele necesare ,PLAN PARCELAR vizat de Primarie ,extrase ... (vezi toată discuția)