avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reconstituire carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reconstituire carte funciara

In sfarsit am depus dosar cu actele: declaratie la notar,atestat fiscal,titlu legalizat,plan parcelar vizat de primar,xero copie CF din anul 1975,bul.ident.,lucrare cadastrala vizata,
dar...pe xerocopie CF bunica decedata (1972)are numai 1/2 ca mostenire din anul 1938.Terenul a fost colectivizat ca extravilan,acum e intravilan.
Pe partea cealalta de 1/2 sunt trecuti persoane pt.mine necunoscuti.Noi folosim partea bunicii .pt cat avem Titlu,
Acum la reconstituire ce o sa fie cu partea necunoscutilor pt.mine ?:-/
Cel mai recent răspuns: ContSters15589 , utilizator 22:35, 5 Aprilie 2008
Daca nu i-ati vazut niciodata, nu inseamna ca nu exista. In cazul in care proprietarii tabulari au murit si nu au mostenitori, bunul revine statului, dupa ce se declara succesiune vacanta.
E normal .eu oricum nu doresc numai ce e al meu...cumva sa rezolv ...daca nu eram pe aceesi CF sau nu s-ar fi pierdut cum sau pierdut 20100 buc. de Cartei F . nu asi avea probleme,
oricum multumesc pt incurajare si sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare daniela.ilea daniela.ilea Cum si ce acte trebuie pentru intabularea unei case construita in anii 1950 fara aviz de constructie.Multumesc (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Probleme la cadastru ili47 ili47 Avem Titlu de Proprietate ,am dori CF nou.Am semnat contract cu firma de topograf autorizat,am depus actele necesare ,PLAN PARCELAR vizat de Primarie ,extrase ... (vezi toată discuția)