pai au cerut cei de la politie in loc de recalculare a doua proba o reinterpretare a primei probe care a iesit peste 0,8 . e valabila reinterpretatea asta ?? si intrebarea este o,4 si 0,8 nu sint limitele??? in lege cum scrie incepind cu 0.4 si o,8 sau peste 0,4 si peste 0,8 ??? eu peste o,8 inteleg 0,81 ?? am dreptate sau e eronat???
Buna ziua am fost oprit de un echipaj de politie si in urma suflarii a iesit 0,4. Au spus ca este obligatoriu sa merg la iml . Era obligatoriu , nu peste 0,4 adica 0,41 inteleg eu ca este peste 0,4????? in urma testului de singe a iesit 0,8 ? identic nu este peste 0,8 adica 0,81???? am refuzat a doua proba de singe . De la politie mi sa cerut sa cer o reinterpretare . am platit reinterpretarea si a iesit 0,85 adica peste limita dar este vb de reinterpretare nu recalculare. Ce pot face in cazul acesta ????
Exista vreo posibilitate sa cer vreo dovada sa pot conduce pe perioada procesului ???
La peste 0,4 e obligat sa te duca la iml , dar daca este exact 0,4 mai este obligat .Mie mi-a iesit 0,4 la suflat , apoi 0,8 la prima proba de sange , a doua am refuzat sa o dau , dar m-au pus de la politie sa cer o reinterpretare a primei probe care mi-au scos-o peste 0,8 . Ce pot face in cazul asta ????