Buna ziua am fost oprit de un echipaj de politie si in urma suflarii a iesit 0,4. Au spus ca este obligatoriu sa merg la iml . Era obligatoriu , nu peste 0,4 adica 0,41 inteleg eu ca este peste 0,4????? in urma testului de singe a iesit 0,8 ? identic nu este peste 0,8 adica 0,81???? am refuzat a doua proba de singe . De la politie mi sa cerut sa cer o reinterpretare . am platit reinterpretarea si a iesit 0,85 adica peste limita dar este vb de reinterpretare nu recalculare. Ce pot face in cazul acesta ????
Exista vreo posibilitate sa cer vreo dovada sa pot conduce pe perioada procesului ???
Aveti dreptul de a solicita dovada dar este greu de spus ce va decide organul judiciar.
Ar trebui sa va angajati avocat pentru a se analiza in concret care este situatia juridica si ce parere are organul judiciar.
Daca nu ati facut acciden puteti spera si la o amenda administrativa dar nu va fi usor.
Daca veti fi condamnat la o pedeapsa cu suspendare veti avea si cazier in afara de imposibilitatea de a mai conduce o anumita perioada de timp pana veti da din nou examenul pentru permis.
Pt consum de alcool nu se da dovada de circulatie este inutil sa incercati. In ce priveste alcoolemia reinterpretarea ei arata ca bautura ingerata era in crestere si deci e cu atat mai grav. Angajati-va un avocat sa va reprezinte interesele in instanta. Pana veti fi citat poate sa treaca si doi ani asa cum am mai vazut situatii pe forum.
Daca are o sansa se poate spune ca nu este inutil sa ceara, doar ca trebuie sa existe o cerere temeinic motivata si nu o simpla cerere formala...
Tot la fel, in functie de circumstantele reale si personale, poate spera si la o amenda administrativa.
Alcoolemie
Buzau_40
Buna ziua,
Am nevoie de o parere avizata si sper sa ma ajutati: a inceput sezonul fabricarii tuicii si, ca tot omul, am gustat sa vad calitatea.
Dupa nici 5 ... (vezi toată discuția)