avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate Vasile_Botezatu

Activitate Vasile_Botezatu

Răspuns la discuția Uzufruct viager
Va multumesc foarte mult !!!!. Sarbatori fericite !
Discuție Uzufruct viager
Buna ziua, am facut contract de vanzare-cumparare al imobilului cu clauza de uzufruct viager in favoarea fostei mele nurori. In martie 2012, s-au facut actele, ptr suma de 40.000 lei, iar pentru diferenta de suma pana la 21.000 Euro, nuda proprietara obligandu-se in fata martorilor, inclusiv la intrebarile notarului sustinand ca din acel moment sa raspunda in fata mea pentru trimiterea de bani lunar, pentru medicamentele necesare, mentinerea unui trai decent, pentru intretinerea casei in discutie, plus obligatiile care ii revin conform legii privind uzufructul viager. Din data incheierii contractului de vanzare-cumparare pana in prezent nuda proprietara nu s-a achitat de nicio obligatie, nu tine legatura cu mine, fiind nevoita sa imprumut bani pentru cheltuielile lunare necesare privind intretinerea casei si sanatatea. Mentionez ca refuza sa vorbeasca si sa spuna domiciliul din strainatate, pentru a nu putea fi contactata. Va rog mult sa-mi spuneti daca contractul devanzare-cumparare poate fi anulat, si in ce conditii. Va multumesc
Discuție Mostenire
Am devenit unic mostenitor al unei suprafete de teren. Insa acel teren este ocupat abuziv (fara acte) de cateva persoane. Cum procedez sa pot intra pe teren. Politia nu afacut nimic in acest sens. Multumesc