avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Activitate madalina delia

Activitate madalina delia

ioana.dark a scris:

madalina delia a scris:

Am precizat ca nu doresc sa stiu ad literam ce se intampla in acea sala. As fi dorit sa stiu daca este vorba de o discutie libera cu cei din comisie sau interviul este axat tot pe teme juridice, atata tot.
Multumesc pentru raspuns.

Ai fost pana acum la vre-un interviu de angajare? E cam acelasi lucru...Te intreaba ce facultate ai terminat, ce faci in prezent, unde te vezi peste 5 ani, de ce vrei sa fii judecator/procuror. Apoi ti se dau cateva situatii ipotetice in care te-ai putea afla ca magistrat si ti se cere sa spui cum ai reactiona.Este o discutie libera si nu ti se reverifica cunostintele juridice (se presupune ca au fost deja verificate). Ti-am raspuns suficient de clar?

Ok, da mi-ai raspuns destul de clar, si iti multumesc frumos pentru asta. Nu trebuia sa fii atat de acida la primul raspuns. Mi s-a parut ca te-ai dus prea departe cu comparatia.
Am precizat ca nu doresc sa stiu ad literam ce se intampla in acea sala. As fi dorit sa stiu daca este vorba de o discutie libera cu cei din comisie sau interviul este axat tot pe teme juridice, atata tot.
Multumesc pentru raspuns.
Multumesc tuturor celor care au citit mesajul de mai sus. Dar chiar nu exista nimeni care sa-mi spuna si mie cam in ce consta acest interviu? Nu vreau sa stiu ad literam ce se intampla in sala...cateva detalii....m-ar ajuta.
Buna ziua,
Sper sa scriu unde trebuie.....
Va rog, imi poate spune cineva in ce consta interviul care se sustine pentru intrare in magistratura, dupa ce ai trecut de testele grila?
De asemenea, as vrea sa stiu dace se gasesc teste pentru rationamentul logic?
Multumesc anticipat.
Mult succes tuturor care in aceasta perioada au emotii cu examenele de admitere la INNM.
multumesc frumos pentru raspuns; ai avut definitivatul dat pentru consilier juridic?
Multumesc pentru raspuns. Aveam doar 4 ani si 7 luni, la momentul cand am intrat in concediu, iar in ianuarie 2012 fac 5 ani. Voi vedea .
Sa inteleg ca trebuie amandoua.
Vechimea trebuie sa fie neintrerupta, sau conteaza ca am intrerupt pentru concediu de crestere copil?
Unde ar trebui sa intereb despre acest aspect, la INM sau la CSM?
Multumesc frumos pentru raspuns
Buna ziua,

Vreau si eu o lamurire. Pentru a putea participa la concursul de admitere in magistratura sunt necesare indeplinirea anumitor conditii, dintre care una este ca la data sustinerii examenului sa ai o vechime de cel putin 5 ani, in functia de jurist. Intrebarea mea este cum se face dovada celor 5 ani. Prin cartea de munca sau este necesar si sustinerea examenului de definitivat pentru consilier juridic?