avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate loredanarotaru

Activitate loredanarotaru

Buna ziua,
in data de 18 aprilie mi-am inaintat demisia( in prezenta catorva martori)specificand ca doresc ca incheierea contractului de munca sa se faca cu acordul ambelor parti si fara efectuarea preavizului,intrucat la data respectiva exista o intarziere la plata salariului de 18 zile.
De atunci incerc,fara succes, sa inchei raporturile de munca la respectiva societate.De cate ori i-am contactat au pretins ca nu am scris demisia sau ca s-a pierdut, ca trebuie sa fac o alta, cu data curenta si cerand concediu fara plata pentru intervalul de timp scurs de la plecarea mea pana in prezent.Mi se refuza plata salariilor,returnarea Cartii de munca si primesc amenintari telefonice.Am facut sesizare la ITM Bucuresti dar inca nu am primit nici un raspuns.Am primit notificare scrisa ca lipsesc nemotivat si voi fi supusa penalizarilor,precum si ca am lipsa in gestiune, desi nu am preluat niciodata gestiune, nu exista un inventar ,
nu exista magazie cu cheie,iar functia pe care am ocupat-o a fost de receptioner sef,respectiv guvernanta hotel, nicidecum de gestionar.Ce pot face ca sa scap de cosmarul acesta?X-(