avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Activitate georgiana-elena

Activitate georgiana-elena

Răspuns la discuția cesiune firma cu datorii
revin cu rugamintea daca are cineva un model de hotarare..
Răspuns la discuția cesiune firma cu datorii
aveti un model de hotarare cu majorare capital si cooptare de nou asociat?
pentru o cesiune firma cu datorii... in aceeasi hotarare pot sa fac si majorare, cooptare de asociat, cesiune si schimbare de sediu social? sau trebuie sa fac 2 dosare diferite pentru a nu primi opozitie din partea ANAF....
Răspuns la discuția schimbare sediu social
nu inteleg ce declaratie trebuie facuta X-( atata timp cat sediu e pe cabinet de avocat...ca doar de aia am luat sediu pe cabinet de avocat ca asa imi schimbam sediu in alta parte daca avem spatiu#-o , asta ar fii motivul amanarii ca nu sunt respectate dispozitiile art. 17 alin 4 din Legea 31/1990 privind societatile comerciale, potrivit carora "La acelasi sediu vor putea functiona mai multe societati numai daca imobilul, prin structura lui si suprafata sa utila, permite functionarea mai multor societati in incaperi diferite sau in spatii distinct partajate. Numarul societatilor comerciale ce functioneaza intr-un imobil nu poate depasi numarul de incaperi sau spatii distincte obtinute prin partajare., ce legatura are legea 31/90 cu legea avocatilor, asa terbuiua sa ma puna sa inregistrez contractul de asistenta juridica la anaf, nu? dupa logica lor....X-(
am luat sediu social pe cabient de avocat pentru schimbare sediu de pe targoviste pe bucuresti si mi s-a respins dosarul pe motiv ca la adresa respectiva mai sunt inca cateva societatii... ma pun sa dau o declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte faptul ca societatea petenta functioneaza intr-o incapere sau spatiu distinct partajat fata de celelalte societati al caror sediu e inregistrat la adresa respectiva X-(, ce fel de declaratie e asta daca sediu este pe cabinet de avocat???
Discuție suspendare pfi
Buna ziua,
As vrea sa stiu cum pot sa suspend un pfi, ce acte am nevoie si cat costa toata procedura.