avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Activitate carmen04

Activitate carmen04

Va multumesc frumos pentru ajutor si pentru k m-ati ajutat sa inteleg cum e mai bine sa fac
as vrea dak s-ar putea sa se judece in lipsa mea deoarece asa cum am mai spus si imi pare rau k ma repet dar examenul si viitorul meu sunt mult mai importante decat sa ajung la un proces
sunt de acord k facultatea nu este obligatorie insa consider k dak iti doresti sa iti faci un viitor si ai invatat si te-ai straduit ai nevoie de o oarecare sustinere .
deci la primul proces pentru continuarea pensiei alimentare s-au cerut documente de la locul de munk al tatalui meu si asa am aflat exact salriul lui . inainte aveam 25% din salariu apoi a cerut reducerea pensiei la suma de 450 de lei pe motiv ca ar avea credit scos de la bank . am facut intampinarea la recurs , iar termenul de judecata la recurs e in aceasi zi in care eu am examenul , tatal meu nu mai are copii si pensia alimentara ramane la suma de 450 pana la terminarea studiilor
acum aproape un an am facut 18 ani si am fost cu tatal meu in instanta pentru continuarea pensie de intretinere insa aceasta a redus pensia la suma de 450 de lei noi , in condiitile in care mama mea i-a un salariu de 600 de lei nu imi pot permite sa fac o facultate , precizez ca tatal meu are un salariu de 23 de mil . Am facut recurs la aceasta decizie insa am nevoie de intampinare intrucat in perioada in care am avea procesul eu am examenul de bacalaureat. va raman datoare daca ma puteti ajuta