Buna ziua.
Sunt sot si sotie (fara copii)propietari comuni pe o locuinta dobandita impreuna.
Sotul are un copil din alta casatorie.
Daca sotul moare ce drepturi are copilul din locuinta?ce acte s-ar putea face in acest caz copilul sa nu mai aiba drepturi din locuinta?sa revina in totalitate sotiei ,,decedatului’’?aceste acte sa nu poata fi contestate?
Buna ziua.
referitor la diferenta de plata a pensiei de intretinere.Am de plata o diferenta pentru luna aprilie de cca. 500 lei.Este in regula daca platesc doar o parte luna aceasta si diferenta in urmatoarele luni?sau sa platesc dupa ce se finalizeaza si cu recursul?intreb asta pentru ca am mai avut probleme cu executor judecatoresc!
Va rog ma puteti lamuri cum este cu veniturile intamplatoare,daca se calculeaza la cuantumul pensiei de intretinere (primele de productivitate ,prima de craciun si plata orelor suplimentare)
Va multumesc
Buna ziua.
Am facut cerere sa se majoreze pensia de intretinere pe motiv ca mi-sa majorat salariul.
A venit hotararea judecatoreasca cu o suma cu mult mai mare decat am calculat eu , in loc de 33% cam 48%,pe motiv ca s-a cerut o adresa la casa judeteana de pensii cu cat s-a cotizat pe perioada august-ianuarie 2010.
Mentionez ca la firma la care lucrez volumul mare de lucru sunt in perioada din august pana in februarie si se pot a prime de productivitate ,prima de craciun si plata orelor suplimentare.
Am depus recurs pentru a se recalcula cuantumul pensiei de intretinere ce urmeaza sa il platesc minorilor.Primele de productivitate ,prima de craciun si plata orelor suplimentare nu reprezinta un venit permanent.
Ce sanse am?
Am de plata o diferenta de pensie de pe timpul procesului.Trebuie platita ?sau dupa ce se hotareste recursul.Mentionez ca de la firma mi-sa facut propirea pe salar de cca.48%pe salar si eu sunt la limita limita subistentei .
Va multumesc.