avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate bbbea

Activitate bbbea

credeam ca ma poate ajuta cineva aici , dar m-am descurcat si singura:cateva mailuri trimise la adresele de mail de la ministerul muncii si protectiei sociale si la anofm@anofm.ro sau cristina.geana@anofm.ro si rezolva judetul cazul tau urgent! va rog sa ii sfatuiti pe toti sa nu renunte la drepturile lor!numai bine!
Ma numesc Elena...Aceeasi situatie! Azi am fost rezolvata! Te invat eu: scrie un mail la ministerul muncii iti dau eu adresele unde am scris si-mi-am expus cazul si am fost rezolvata fara sa mai aduc adeverinta de la firma radiata/inchisa si datorita acestui mail functionarii vor fi mustrati probabil pt ca nu m-au ajutat. In primul rand ttrebuie sa te adresezi ierarhic si nu ca mine, deci de la functionarii care iti cer adev 14 direct la seful AJOFM de unde iti depui dosarul. Apoi dc desi il ameninti ca te vei adresa mai sus tuturor institutiilor nu rezolvi nimic, trimite mail aici:
cristiana.geana@anofm.ro
anofm@anofm.ro

Multa bafta si anunta-ma dc ai rezolvat!
si dc ar avea statele si dc ar vrea sa completeze o astfel de adeverinta , cum o certifica si ce stampila ar pune?Nu mi se pare insa corect...pt ca nu mai exista firma.Nu poate statul asta sa simplifice lucrurile sau macar sa le exemplifice clar ce ar trebui sa fac in acesta situatie...sa fie o lege, alta decat ca-mi trebuie neaparat o adev de la o firma care nu mai e ,desi eu am cotizat....
Ar trebui sa stiu asta inainte sa merg pe urma fostului patron si sa-i cer o adeverinta...pt ca e posibil sa ma refuze...
Sunt din Craiova.Am lucrat peste 3 ani la o firma care s-a inchis din 2005.Cum obtin o adeverinta pt somaj de la firma radiata/inchisa la care am lucrat ca sa pot lua somaj mai multe luni. Trebuie sa adeveresc ca am lucrat perioada aceea la firma respectiva ca sa pot primi dreptul pentru care am cotizat.
Desi Ajofm Brasov mi-a trimis stagiul de cotizare pe perioada respectiva, acesta nu este luat in calcul deoarece mi s-a cerut sa adeveresc. Cum sa rezolv dc nu mai stiu nimic de fostul administrator?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...