avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... adeverinta pt somaj de la o firma inchisa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

adeverinta pt somaj de la o firma inchisa

Sunt din Craiova.Am lucrat peste 3 ani la o firma care s-a inchis din 2005.Cum obtin o adeverinta pt somaj de la firma radiata/inchisa la care am lucrat ca sa pot lua somaj mai multe luni. Trebuie sa adeveresc ca am lucrat perioada aceea la firma respectiva ca sa pot primi dreptul pentru care am cotizat.
Desi Ajofm Brasov mi-a trimis stagiul de cotizare pe perioada respectiva, acesta nu este luat in calcul deoarece mi s-a cerut sa adeveresc. Cum sa rezolv dc nu mai stiu nimic de fostul administrator?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: bbbea , utilizator 09:46, 11 Iulie 2011
Nu s-a mentionat in carnetul de munca perioada lucrata ? Chiar daca s-a radiat firma se pastreaza statele de plata timp de 50 de ani , faceti cerere scrisa la sediu pentru adeverinta .
si dc ar avea statele si dc ar vrea sa completeze o astfel de adeverinta , cum o certifica si ce stampila ar pune?Nu mi se pare insa corect...pt ca nu mai exista firma.Nu poate statul asta sa simplifice lucrurile sau macar sa le exemplifice clar ce ar trebui sa fac in acesta situatie...sa fie o lege, alta decat ca-mi trebuie neaparat o adev de la o firma care nu mai e ,desi eu am cotizat....
Ar trebui sa stiu asta inainte sa merg pe urma fostului patron si sa-i cer o adeverinta...pt ca e posibil sa ma refuze...
credeam ca ma poate ajuta cineva aici , dar m-am descurcat si singura:cateva mailuri trimise la adresele de mail de la ministerul muncii si protectiei sociale si la anofm@anofm.ro sau cristina.geana@anofm.ro si rezolva judetul cazul tau urgent! va rog sa ii sfatuiti pe toti sa nu renunte la drepturile lor!numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de somaj de la o firma inchisa sorini22 sorini22 buna ziua , numele meu este Sorin si am urmaroare problma, am nevoie de o adeverinta care sa ateste faptul ca firma la care am lucrat pana in 11 2008 a platit ... (vezi toată discuția)
A doua adev.-somaj pt cele 12 luni lando lando BUNA ZIUA, AM FOST BAGAT IN SOMAJ DAR NU POT SA DEPUN DOSARUL DEOARECE IMI MAI TREBUIE O A DOUA ADEVERINTA COMPLETATA DE LA LOCUL DE MUNCA ANTERIOR PT 2 ... (vezi toată discuția)
Completare adeverinta somaj caramica_24 caramica_24 Buna ziua. Luna acesta pe 20 se termina perioada in care am stat inCCC, iar firma la care am lucrat a dat faliment si trebuie sa ma bage in somaj,dar eu la ... (vezi toată discuția)