avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Certificat stagiu de cotizare AJOFM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Certificat stagiu de cotizare AJOFM

Avem o fosta angajata care doreste sa-si depuna documentele ptr. a beneficia de indemnizatia de somaj.
Noi in calitate de angajator avem obligatia de a-i da Adeverinta ptr. perioada in care a lucrat la noi ( Anexa 26 la norme de aplicare a L76/2002).
Fosta angajata mi-a solicitat Certificat stagiu de cotizare emisa de catre AJOFM Brasov. Mentionez ca fosta angajata domiciliaza in Campina.
Intrebare: Ne revine noua aceasta obligatie?
Ei i s-a spus de la AJOFM Campina ca nu pot obtine aceste informatii de la AJOFM Brasov .....
Daca da, care este procedura? Ma duc la AJOFM Brasov cu Adeverinta eliberata de catre noi urmand ca ei sa autentifice datele inscrise de catre noi in Adeverinta.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2009
angizah, utilizator
cred ca obligatia revine persoanei interesate si nici intr-un caz dv.Sa se adreseze AJOFM Brasov.In calitate de angajator, puteti sa-i emiteti eventual o adeverinta din care sa rezulte perioada lucrata, veniturile si faptul ca i-ati platit contributiile aferente, inclusiv somajul.In rest, e treaba lui...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta stagiu de cotizare mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com Buna ziua! Am avut un angajat care si-a dat demisia si s-a angajat la alta firma. La noul angajator ii cere adeverinta cu stagiu de cotizare pe ultimile 6 ... (vezi toată discuția)
Certificat stagiu de cotizare la fondul de somaj ela-ela ela-ela Buna ziua, Va rog sa imi spuneti de unde/ cine elibereaza \\"c[b]ertificatul de stagiu de cotizare la fondul de somaj[/b]\\" in cazul in care solicitantul are ... (vezi toată discuția)
Probleme acte somaj dante7 dante7 Buna, M-am prezentat la AJOFM cu dosarul si m-i sa spus ca adeverinta privind cotizatia la somaj nu este buna deoarece nu are stampila AJOFM si nu am stagiu ... (vezi toată discuția)