Multumesc pentru raspunsuri .Domnul Daniel Coman m-a inteles mai bine,dar as vrea sa stiu ce inseamna raspunsul d-voastra,domnule Daniel,acum exista un proces(ce se judeca nu stiu),cand ia fin acest proces?A,soacra mea nu avea hotararea de divort definitiva(asa mi-a zis sotul,),intrucat titlul de proprietate era in numele amandurora(cred,offf).Imi puteti spune cam care ar fi solutiile pt. acest subiect,cat se poate intarzia acest proces.Multumesc
Soacra mea a decedat in urma cu 6 luni,urmasii(cei 2 fii ai ei)nu pot obtine titlul de proprietate pentru apartamentul pe care aceasta il detinea,desi era unica proprietara.Acest apartament a fost obtinut in timpul casniciei dintre mama si tatal baietilor,dupa divortul acestora (acum vreo 28 de ani),el ,tatal ,a cedat apartamentul in favoarea socrei mele cu conditia ca ea sa-i dea o parte de bani din valoarea apartamentului.Acesti bani obtinuti de el nu au avut o justificare legala,deaceea acum cred ca ar fi probleme.Cum s-ar putea rezolva aceasta problema ,tinand in seama ca tatal baietilor este decedat si el si nu a mai avut niciun copil.Va multumesc